View Single Post
Staro 06.01.2018., 13:02   #2170
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ima se, može se. Ako ministar finacija fura sat od 50k kn, a radio je u firmi koja je dužna i vragu i Bogu, što ne bi čovjek kupio sat od 10k kn? Po oglasnicima sam vidio oglase za satove od +10k € pa je prema njima ovaj čista bagatela.
Svakome tko se čudi kako netko može dati za sat ili auto ili nešto treće toliko i toliko uvijek dam malu kalkulaciju: kutija cigareta dnevno 30X25= 750 kn mjesečno ( 9000 kn godišnje ). 6 godina eto ti 50k kn ćuka i još si nisi natoravio rak + isti sat možeš prodati za nešto manje, a ako imaš sreće i isto para pošto se radi o Rolji Submarineru koji je ono klasik da veći ne može biti i ne gubi cijenu.
Ili pivica svaki dan + vikend 3 pivice laganini : 420 x12 = 5040 godišnje i eto za 10 godina isti sat, a nisi si trovao alkoholom te si vjerojatno i mršaviji
Tako da ono... svatko troši pare na što želi, meni bolje sat nego otrov ali brate slobodna je zemlja
@cocnut...na sve što uzimaš izvan EU dodaj 30% na cijenu, unutar EU su cijene ajde, 20% manje od hrvatske. Za marže se slažem, ali tako je to kod većine stvari u nas ( autima pogotovo ).
Da je recimo cijena čista kao u Jomashopu ili Gemnationu,uzeo bih odavno nešto, ali na to ide 30% nažalost.
@nick Čestitam, imam i ja Aquaracer, super je to sat.
burmuz je offline   Reply With Quote