Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 05.01.2018., 10:19   #9168
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
poprilično staro pojačalo,(prva polovica 80-ih) i ako je sve original, a na slikama izgleda da je, racunaj da je to sve skupa zrelo za kvalitetan refresh, pogotovo ako ga mislis imat na duge staze. Misljenja sam da ti to pojačalo i njegovih prvih par wata u A klasi nece rijesit tvoj problem smanjene dinamike na nizim glasnocama. To je malo siri/veci problem koji se bas ne rjesava sa pojačalom starim 30g i par wata A klase.

Uostalom, jel si poslusao pojačalo doma ili je to tek u planu

-->
To ti je uvijek mačak u vreći, sličnu dilemu sam imao kad sam uzimao svoj Sony TA-FA 5ES, konzultirao se sa ljudima koj refresaju, uglavnom, nekog pametnog zaključka nema.

Ova tvoja Yamaha je poprilično staro pojačalo,(prva polovica 80-ih) i ako je sve original, a na slikama izgleda da je, racunaj da je to sve skupa zrelo za kvalitetan refresh, pogotovo ako ga mislis imat na duge staze. Misljenja sam da ti to pojačalo i njegovih prvih par wata u A klasi nece rijesit tvoj problem smanjene dinamike na nizim glasnocama. To je malo siri/veci problem koji se bas ne rjesava sa pojačalom starim 30g i par wata A klase.

Uostalom, jel si poslusao pojačalo doma ili je to tek u planu

srale7 je offline   Reply With Quote