View Single Post
Staro 04.01.2018., 23:22   #978
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Nego, da se ja javim malo s komentarom na moju prinovu. Pred nekih 10tak dana sam se razveselio na kraju sa Asusom Zenbook pro ux550ve. full hd mat, i7 7700hq, 8gb rama, 1050ti i 515gb samsung 961 nvme ssd. 12.7kkn

Dojmovi: Kvaliteta izrade odlična, lagan, plava metalik boja odlična, brz nenormalno, vrlo dobra baterija (6-7 sati malo surfanja malo instaliranja aplikacija i prebacivanja podataka bez paženja). Ekran taman kako treba, dobre boje i bez iritantnog odbljeska. 4k bi samo trošio bateriju bezveze. Nečujan u normalnom radu. Nisam još gejmao ali kad se pokrene neki bench zvučnici se čuju, ali ne preglasno i imaju ok ton koji nije iritantan. Touchpad, tastatura i fingerprint reader vrlo dobri do odlični. Zvuk vrlo dobar. Dolazi sa win10 pro i nema nikakvog spektakularnog bloata osim mcafeea i candy crusha i sličnokg što dođe s winsima po defaultu. Odličan izbor portova: 2x usbc s 4x thunderboltom, 2 usb 3.0, hdmi 2.0 i micro sd card readerom (meni osobno full size sd ne služi ničemu).

Negativno: rub ekrana je od crne plastike, dosta bode oko u odnosu na ostatak. Ima nešto coil whine-a što se pogotovo čuje s obzirom na općenitu nečujnost ventilatora. Napajanje je poprilična cigla s obzirom na veličinu lapa. S laptopom dođe i torba što je pozitivno, ali je veličinom za neki rog koji ima 2cm više u svim smjerovima, u nju bi stala 2 ovakva.
raliSHA je offline   Reply With Quote