View Single Post
Staro 04.01.2018., 18:57   #1446
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Otišao sam u Tele2 pošto mi je hitno trebao flat.*

Na njihovoj stranici stoji da se fat može aktivirati na sljedećim pretplatama: raspali, ekipna i čisto tristo.

Imamo pretplate "čisto tristo" i na toj tarifi ne mogu aktivirati flat (probali i ne ide).*

Nije ok pošto to reklamiraju i onda ne mogu aktivirati.*

Ok, nema veze, uzeo sam drugu karticu te kako imam dual sim Huawei Mate9 tako sam tu karticu stavio uz postojeću u mob, aktivirao si hot spot i sada sheram sve preko ovog moba....komp i još jedan smartphone sam spojio na hot spot i sve radi bez greške tj. sve dok je moj uređaj u dometu ostalih uređaja koji se spajaju na njega.

Za sada sam zadovoljan, brzine se svakako kreću, ali nisu nikada otišle ispod 36 Mbps i treba uzeti u obzir da ipak koristim smartphone kao hot spot.

Nešto si razmišljam da ne bi uzeo router na ugovor ako ne moram pa me zanima mogu li kupiti od nekoga onaj ZTE mf286 router i samo u njega staviti ovu SIM karticu koju su mi danas dali?

To bi mi bila super opcija, već sam našao novi mf286 router pa me zanima trebaju li mi iz Tele2 aktivirati nešto drugo kada bi samo ovu karticu prebacio u taj router ili ipak moram ići kod njih po drugu karticu (ili u najgoroj opciju uzeti od njih uređaj i pretplatu)?

Ovo bi mi bila uistinu najbolja opcija jer ne bi bio vezan ugovorom pa ako mi se nešto ne bi sviđalo uvijek mogu kod nekog drugog uzeti ugovor te mi je jedini trošak sam router, no ok je cijena samo što ga ne bi kupio od Tele2.

Pitam vas ovo da ne bi ispalo da kupim router i onda ovi u Tele2 kažu da to iz nekog xx razloga ne može raditi (tko zna što im može pasti na pamet ).

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote