Sada smo kod kuće već svi ludi jer ekipa u Tele2 ne može napraviti ugovor dok ne dobe i routere i prijamnike za Evo TV, a uzimamo oboje pošto nam treba TV....ako kasnije naknadno uzimam TV onda me ispada dosta novca.
Do sada sam bio na t-comu još od vremena ISDN-a, ali kako smo se selili nismo bili u mogućnosti prenijeti broj zbog nekih njihovih problema.
Sada su u kući gdje stanujemo odjavljene sve usluge i svi brojevi pa sada ako opet uzimamo t-com jednostavno možemo napraviti novi ugovor.
Vidim da se neki žale na cijene i uistinu su skupi, ali što da ja kažem koji sam davao cca 360 kn svaki mjesec za cca 10 Mbps net, osnovni Max TV paket i telefon koji apsolutno nikada nisam ni uključio u utičnicu! Nikada u životu se nije dogodilo da smo jedan dan kanili s plaćanjem i na kraju su nam toliko muljali i doslovno lagali kod prebacivanja broja da smo sve odjavili! Prvo su rekli da je sve ok, onda su na isti dan zvali navečer oko 20 h da nam prodaju nove pakete, nakon toga je došlo riješenje kako imamo sve uvjete za preseljenje broja i na kraju nakon što se nitko nije javio cca dva tjedna saznamo da su isti dan, pola sata nakon što smo podnijeli zahtjev za preseljenje broja, oni taj zahtjev odbili jer nema "tehničkih uvjeta".
Nema tehničkih uvjeta, a dobili smo riješenje da imamo sve uvjete i isti dan su nam htjeli prodati neke pakete?
Najzanimljivije je što u toj kući gdje kako nema uvjete već stoji linija koja je sada odjavljena i ne možeš im objasniti da će za dan-dva biti slobodna parica pošto se tu već nalazi adsl, MaxTV i telefon.
Sada se dogodilo to da ne da su izgubili jednu osobu s punom uslugom, izgubili su dvije jer je sada u kući sve odjavljeno, a nas su odhebali kada smo htjeli prenijeti broj iz stana u kuću.
Koja drama!

Santa Barbara, Marisol i Dinastija u jednom!

Sada ako želim uzeti t-com, moram uzeti novi ugovor, ali to nam i odgovara jer ne želimo telefon već samo net i MaxTV....i ne pada mi na pamet više plaćati 360kn za nešto što ne koristim.
Treća opcija je Optima, ali vidim da se dosta ljudi žali na ping i sl. pa kakvo je vaše iskustvo s njima ako imate njihov adsl? Vidim da mi je tu kod mene dostupna njihova opcija s max brzinom 60 Mbps i minimalnom 14 Mbps....samo se nadam da bi se držali bar te minimalne brzine.
Ili čekati da Tele2 dobije routere i prijamnike za EvoTV..
Treba nam stabilan net, flat i TV...naglasak je na stabilnoj mreži koja ne puca....tu je recimo t-com bio ok jer nisam nikada imao problema s njima te bi i dalje bio kod njih da su sve odradili kako treba.
Ako netko ovdje radi za njih i misli da može izvesti da napokon sve spoje (sada 'bemu miša imamo sve uvjete pošto u kući nema više niti jedne linije) i da ponude bar neku normalnu brzinu u kombinaciji s MaxTV, samo neka se javi na PM.
Optima na prvu zvuči ok, ali ljudi imaju svakakva iskustva.
Tele2 mi izgleda dobra opcija, ali zvao sam jučer par centara i u drugim gradovima te trenutno nemaju EvoTV prijamnike i ne mogu napraviti nikakavu ponudu (glavno da reklamiraju EvoTV i net na TV-u).
2018. godina je, a meni nitko u gradu (Virovitica) ne može doći riješiti tako glupu stvar kao što je net i TV! Za ne povjerovati!
Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk