View Single Post
Staro 04.01.2018., 01:14   #3634
I Don't Know
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Ja imam Ripple i Siacoin kao long term coine (i nešto sitno izmajnanih EXP-a), a negdje trećinu koristim za ove day trade coine, i puno sam bolji sa ovim holdanim za sada

Samo žalim što nemam tolko love da u sve uložim, npr ADA sam uočio kao potencijalno dobar prvi dan kad je izašao, al nisam imao što uložit tad kad ripple još nije krenuo,
a sad kad jest em raste toliko da mi se ne isplati mijenjat ga, em je i ADA narasla dovoljno da svi čekaju korekciju (koja nikako ne dolazi)
Mislis da moze ripple da se trgne a? Evo malo je krenuo. Ja sam cuo da cijeli taj projekat tesko moze na kraju da radi kako treba jer nije zakonski u redu. Ne znam da li je to tacno.
Ja sam je kupio jos kad je bila desetina centa i sve ostalo prije par dana prebacio u SIU pa da vidimo. Stagnira za sad ali se nadam rastu jer projekat vrijedi paznje. Kad moze ripple moze i SIA
Najveci problem im je sad sto ih nema na mnogo berzi. Na bittrexu vec 3 dana wallet ne radi. Kupovina slabo ide.
Samo da porade malo na marketingu i da je postave na jos neku berzu i vrh. Hit u 2018
I Don't Know je offline   Reply With Quote