Citiraj:
Autor segregator
Ja imam Ripple i Siacoin kao long term coine (i nešto sitno izmajnanih EXP-a), a negdje trećinu koristim za ove day trade coine, i puno sam bolji sa ovim holdanim za sada
Samo žalim što nemam tolko love da u sve uložim, npr ADA sam uočio kao potencijalno dobar prvi dan kad je izašao, al nisam imao što uložit tad kad ripple još nije krenuo,
a sad kad jest em raste toliko da mi se ne isplati mijenjat ga, em je i ADA narasla dovoljno da svi čekaju korekciju (koja nikako ne dolazi)
|
Mislis da moze ripple da se trgne a? Evo malo je krenuo. Ja sam cuo da cijeli taj projekat tesko moze na kraju da radi kako treba jer nije zakonski u redu. Ne znam da li je to tacno.
Ja sam je kupio jos kad je bila desetina centa i sve ostalo prije par dana prebacio u SIU pa da vidimo. Stagnira za sad ali se nadam rastu jer projekat vrijedi paznje. Kad moze ripple moze i SIA

Najveci problem im je sad sto ih nema na mnogo berzi. Na bittrexu vec 3 dana wallet ne radi. Kupovina slabo ide.
Samo da porade malo na marketingu i da je postave na jos neku berzu i vrh. Hit u 2018