Citiraj:
Autor xlr
Doslo i moje vrijeme da pocnem sjedati u aute i traziti prvi auto. Isao danas sjesti u nove i20 i i30 cisto da steknem dojam o prostoru... Malo sam se zbedirao, to je sve nesto usko i maleno makar izvana ne izgleda tako.
Do sad sam vozio Getza i Matrixa pa nemam iskustva s ovim novim autima, nikad nisam sjedio u njima. Kad si namjestim poziciju sjedala za volanom jednostavno ne mogu sjesti iza sebe. To me najvise razocaralo na i30... I ta profilirana sportska sjedala, imam traume od istih jos otkad sam presao 700km u Insigniji - zuljala su me bedra sljedeci dan od onih bocnih kurcica pod guzicom. Mogu misliti kako je nekome tko ima 90+ kila ili vecu guzicu.
U Getzu iza mene covjek normalno sjedi, ulazi i izlazi. Nije puno prostora, ali moze se. U Matrixu iza mene ima masu mjesta (u njemu ima opcenito masu mjesta i lakse se ulazi).
Matrix je iste duzine kao i20. i30 je duzi 30ak cm afaik... Oba izgledaju kao mini gradski auti kad udjem u njih. Planirao sam gledati i Fiestu i Focusa, ali sad si cura i ja mislimo da trebamo gledati nesto totalno drugo.
Imamo 187 i 178cm. Imamo oboje filing da i30 ne moze prevesti 4 odrasle osobe na duzu dionicu bez da se ljudi guzvaju. S Matrixom su komotno 4 osobe putovale u Sarajevo i nazad.
Totalno sam zbediran, vec sam si zacrtao sto bi volio uzeti i budzet za polovnu varijantu auta 
|
Mislim da ti ne gine nešto od mini monovolumena. Rabljeni C3 Picasso ti sigurno ulazi u budžet, a i više je nego udoban za vaše gabarite. Od ostalih, Nissan Note, Renault Scenic ili Modus / Modus Grand, ako možeš probaviti kako izgleda.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.01.2018. u 00:26.
|