03.01.2018., 21:35
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Autor Matta
Nikad nisam koristio Outlook u Office-u, tako da nemam nekih navika/potreba koristiti istog, niti mi treba njegova velika integracija sa ostalim Office programima jer jednostavno to ne koristim.
A ako zelim koristiti jedan Inbox, moram praviti pravila da se sav mail slijeva u jedan inbox. Mislim, nije to problem, nego samo velim.
Evo malo citam, zar Thunderbird ne drzi sve podatke u jednom profilu/folderu, kojeg se jednostavno backup-ira ? Pa kad se mijenja komp samo se pokupe podaci iz tog profila i sve je spremno.
Sto se tice Live Maila, radije bih da ga vise ne koristim. Svaki put kad sam mijenjao OS ili komp, prilikom exporta gubi se hijearhija foldera tako da mi je sve ubaceno skupa pa moram razvrstavat. Nema ono, tipa, da napravim transfer svega tako da ne moram ponovo sve podesavati.
Sent from my TA-1004 using Tapatalk
|
U outlooku jednostavno dodaš isti pst za sve accounte i sve se natoči u isti inbox.
Za thunderbird postoji mozbackup koji iako je već star je vrhunsko riješenje za migraciju. Export na jednom kompu, kopiranje jednog filea, import na drugom kompu i sve je gotovo, podešeno.
|
|
|