View Single Post
Staro 03.12.2005., 19:41   #1
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Ve-Mil mulja?

Dovitljivi ce reci, pa naravno da dâ, no ipak...

Dodjem ja tako danas kod njih, s namjerom da kupim nekakvu konfiguracijicu kao poklon za Bozic jednom covjeku, i uz par prigodnih posalica s ekipom koju sam zatekao tamo izdiktiram ja ime firme i sto sve trebam te uz to (super susretljivi, svi zajedno, povukli par stvari s rezervacija), uzmem i jedan LCD monitor.Jasno, kao pravi 100 kilas nalaktim se na pult, i taman kad mislim da ne moze bolje, vadim karticu (American Gold, no nije ni vazno; ili je?) i sljedi otprilike ovo:

[Ve-Mil]: Umm... A vi bi R1?
[Ja, ajd-pogodi-jebote tonom]: Hmpf, pa da...
[Ve-Mil]: A to bi vi na kredit?
[Ja, kaj-ti-izgledam-ko-da-imam-kes tonom]: ...da!
[Ve-Mil]: Joj, znate, ali to ne moze...
[Ja, oci ko kondenzatori na Abitu svojedobno]: MOLIM?
[Ve-Mil]: Joj, znate, nama su rekli da samo malim kupcima mozemo odobravati potrosacke krediti...
[Ja]: Sto vas briga cime cu ja placati? American vama daje kesh, u cemu je problem? K tome, kartica je MOJA i ja sam VLASNIK firme.
[Ve-Mil]: Joj, znate, ali nama su rekli...
[Ja]: TKO vam je rekao? [prstima trazim u imeniku broj svoje financijske direktorice]...
[Ve-Mil]: Pa znate, zakon...
... u medjuvremenu cuh pricu svoje direktorice...
[Ja]: Takav zakon ne postoji. Uostalom, prije par tjedana sam u G-Spotu potrosio 15k kn i uredno platio kreditom na 36 rata Americanom...
[Ve-Mil]: Pa joj, znate, nije bas zakon... Nego su oni to nama interno rekli, nasa sefica tj... Joj, mi se ispricavamo.
[Onaj bradati tip, onako, vise za sebe i ispod glasa]: Da, zato smo danas odjebali trojicu vec...

Ispadoh kreten sto sam htio spizditi ~5k kn na hardver subotom navecer. Ovo s Ve-Milom je postalo krajnja debilana vise. Prvo su zaposlici nekakve nesposobne kretenoide, koji ne znaju raditi na nekakvom novom smecu od softvera kojeg su uzeli, i na kraju jos i ovo? Ok, ljudi nisu krivi i sve sto sam im rekao nije islo njih direktno, no kretenluk na koji je Ve-Mil spao presao je sve granice...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote