View Single Post
Staro 03.01.2018., 08:58   #4509
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor divacic Pregled postova
Nisi zahtjevan korisnik, što drugo reći.
Da li ti android kodi ispravno switch-a rezoluciju TV-a ovisno o video materijalu koji gledaš?
(Mogućnost vrćenja svega je stvar prošlosti. To sve što se vrti mora se vrtiti bez trunke stutteringa, super glatko, a to boxevi s androidom ne mogu. I zato libreelec koji to može.)
što točno znači kada kažeš da nisam zahtjevan ?
da ne bi bilo zabune, nisam ništa uvrijeđen nego me baš zanima što točno želiš reći ?

box vrti normalnu rezoluciju TV-a, sve radi super glatko.

pričaš općenito za sve Android box-ove što je polutočna informacija.

inače već 15 godina imam satelitsku s CS. a da ne pričam korištenje torrenta, IPTV-a, a isto tako kroz moje ruke je prošlo najmanje 10 različitih Android boxova, pa shodno tome mogu ponoviti da jeftniniji boxovi su takvi kakvi jesu čast iznimkama, ali skuplji uglavnom rade bez ikakvih problema. bez trzanja i drugih problema koje ti navodiš. dovoljan je bsplayer, vlc player ili KODI i možeš normlano gledati što god želiš.

uglavnom nečemo se složiti oko ovoga, pa nema potreba za dokazivanje, samo je činjenjica da ne rade svi boxovi isto što je osnovna tvoja greška.

Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
ko ima para sigurno se neće natezat sa tim playerima. uzet će PUNI TV paket od lokalnog ISP-a plus ako baš želi uzet će nešto poput nvidie shielda i sličnih kvalitetnih stvari.
glupost.... ima sasvim dovoljno kvalitetnih Android media playera, ali su svi 1000+ kn. naravno da nije realno za očekivati da će player od 40$ biti bez mana. pogotovo kada naši ISP ponuđači ukidaju kanale kao što sada VIP i Bnet rade...

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
^^potpisujem ovo gore od divacica
+
- 24p na androidu mos samo sanjati
- visekanalni zvuk je bio uvijek u banani
- pogotovo dolbi digital master audio i DTS HD, to nemos izvuci iz androida, nema sanse

Onaj tko je ulozio lovu u kvalitetan panel i visekanalno ozvucenje ... smjesno je da koristi android player.
Libreelec je jedina opcija tada! EOD
podrška za DTS HD, Dolby Audio, ili npr... Enhanced Color by 10-bit ne ovisi samo o softveru, nego ovisi i o hardveru... opet ista priča da jeftniji uređaji rade polovično... i opet skuplji na Androidu nemaju tih problema.