View Single Post
Staro 03.01.2018., 08:26   #496
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Ovaj mommin savjet mi je dost pomogao. Sad igram da preživim a fajt samo u nužnoj obrani. Skužio sam da sačma trenutno rješava ekipu. Sad pokušavam iskočit tam di je manje ekipe iako i dalje mislim da je 100 ljudi za tu mapu previše. Volio bi i da se teže dolazi do oružja, loota ima u svakoj kući na tone.
Ali gledaj to s druge strane.

Što ti znači loot, ako nemaš sreće s njim. Što ti znači SMG s svim dodacima i red dotom ako u drugoj fazi je ekipa već s 4x ili 8x scopeom i surpressorom. Po meni je taj balans najbolje pogođen. Kao što rekoh, ovo nije shooter, ovo je survival. Guraj se prema kraju, probaj što manje "govoriti ljudima gdje si" itd. i bude lagano nešto.

Ja sačmaricu koristim samo u prvom dropu ako sam u close combatu, onda ju bacim, previše mjesta mi uzima. I naravno, ostavim ju ako nemam drugo oružje, ali rijetko je to.

Po meni su tri najvažnije stvari u toj igri:

1. Otkriti oružje koje ti leži i s kojim znaš drop point, s kojima znaš pogoditi na blizu, na daleko, auto u vožnj itd. SKS mi je najdraži sniper npr. S njim mogu pogoditi i lika u autu, u čamcu, kada trči itd. Dok sam totalni debil s Karom.

2. Pokušavati gađati u glavu. Ne samo s sniperom, već i na blizu. Ja skinem lika s Uzi-em u sekundi ako je close combat, pokušavam u glavu pogoditi i pada ko stablo.

3. Držati se sjena, drveća, covera kada trčiš prema zonama i biti svjestan odakle bi ljudi mogli prilaziti zonama. Ono što ljudi zanemaruju je putanja aviona prilikom dropa igrača. Ako avion leti relacija zapad-istok, preko military otoka, a zona je negdje na sredini mape, znaš da će većina dolaziti s juga, pa se tako i orjentiraš. Ja uvijek pamtim kuda je išao avion.

Citiraj:
Autor Green_FanBoy Pregled postova
Ima neki tutorial, u vezi pozicioniranja? Naime primjećujem da mije positioning u fightu užasan, kad odem na death cam shvatim da me protivnik imao "na pladnju", a mislio sam da sam u coveru.

Igram više manje 3. lice i kak god m ise čini da sam u coveru nisam. Jedina šansa je da iznenadim protivnika.

Inače mi je je rating 1784. VJerujem da bi bio u top 1000 da popravim taj segment igre. Frend je u top 1000, samo zbog pobjeda, kill rating ga šišam. Meni je max uspjeh jendo drugo mjesto.

To je super rating. Ja sam u 0.3% po kill ratingu.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.01.2018. u 08:34.
Mommistake je offline   Reply With Quote