02.01.2018., 21:58
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor Roso
Prostor za HT mi je relativno malen, oko 14 kvadrata. Trenutno imam bukšelfe obješene na zid i to, naravno, zvuči ko govno. Za velike samostojeće nemam baš mjesta, a također ne želim kompromitirat životni prostor sa zvučnicima na stalcima. A u zadnje vrijeme mi je postala puno važnija funkcionalnost prostora od nekakvog ganjanja hifija. Opet, svjestan sam da se sa malim kutijicama može dobit zadovoljavajući rezultat, ako znaš šta radiš i ako imaš realna očekivanja. Također, nikad se to neće slušati iznad nekih umjerenih glasnoća. Čovik bi reka da onda odem kupit one all in one sisteme, ali mislim da može bolje od toga
Želio bi imat svih 5 zvučnika jednaka i odrezana na istu frekvenciju. Montiranje na zid obavezno. Ova konfiguracija šta je Jean Luc spomenio izgleda jako dobro, praktički džabe za napravit. 100tinjak kuna za driver, pa makar samo za test stvarno nije puno.
http://www.hifi-forum.de/viewthread-267-246.html
|
Ako želiš ćut kak zvuči par prije nego kreneš u izradu, javi mi se na PM. U svakom slučaju preporučam, a mogu ti dat i nešto iskustava oko izrade.
|
|
|