Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.01.2018., 20:39   #9146
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ne, nocne ormarice je izradila Ikea. Zvucnike sam prakticki tek zavrsio pa nemam puno slika setupa jos, ali budem sliknuo sve malo bolje kad ulovim vremena...
Inace sam sa rezultatom vise nego zadovoljan zasad, detalje o kompletnom setupu i dojmovima naknadno sa slikicama...

@ Roso, ovisno o dimenzijama i akusticnosti prostorije nebih preporucio Vifu samostalno za prednje ili centar u HT-u, jednostavno bi im falilo mesa dolje za malo glasnije kucno kino... Za muziku donekle da, u manjim prostorijama, funkcionirat ce i u HT-u naravno, ali na umjerenijim glasnocama u manjim prostorijama. Zato i jesu kod mene u prednjim i centru rezani na 900 Hz.
FR89EX ima dosta vise mesa dolje, pa ak bi radio tak nekaj, probaj sa tim... Ja sam odustao od Founteka samo zato sto sam odlucio izbaciti tweeter skroz, a Vifa je bolja gore od FR89EX, a losija dolje od FR88EX koji je pak losiji dolje od Vife. Sub ak dizes do 120Hz, vec ti dosta muskih vokala ima neprirodno duboki ton, kaj moze biti fora ili ne, ovisno o prostoriji i preferencama...