View Single Post
Staro 02.01.2018., 20:30   #3718
Herr Flick
Premium
Moj komp

Herr Flick's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor BBminer Pregled postova
Pitanjce za one malo iskusnije.

Rudarim ETH na ethermine, te prebacujem sa poola na wallet. Da li postoji kakva naknada kad prebacuješ 0,05/0,5/1 ETH? Da li ima ikakve razlike osim što češće prebaci izrudareno?
Unaprijed hvala
Ja bih također molio ako netko može odgovoriti na pitanje koje je postavio kolega BBminer.
Konkretno da li se može majnati direktno na Exodus Wallet tj. da li se može u mineru postaviti adresa od Exodus Walleta ili je bolje majnati na neki exchange wallet?
Ukoliko je bolje na exchange, molim preporuku za exchange (htio sam se registrirati na Bittrex ali ne dozvoljavaju nove registracije).
U četvrtak mi dolaze komponente pa da ne podesim krivo adresu na mineru.

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
@diskusija o razvodnicima
Da, kao sto kazes tiki66, samo sto navodno nemam ogranicenje, odnosno nema u mom selu te stare kuce limitatore sto je super. Pricao s majsotorom i sad ce mi doc te uticnice malo prestekat, jer ide vise njih na isti osigurac, samo se nadam da nece morati stemati sto.

A cudno mi je kako samo 3.6KW ide na uticnicu... Onda prakticki ni ne trebam jaci razvodnik jer to niti uticnica nemoze podnjeti.
EDIT:
Onda me pak zanima kako ovi rudari sa po 100 graficka imaju to spojeno?

@ kopanje s Nvidiama
Da, to je definitivno bilo sarkasticno napisano, haha
Pa nvidie su IMO bolje od AMD-a, ako usporedjujes 1 na 1, naravno da je AMD jaci, ali kad pogledas cijelu pricu, manja potrosnja struje, neke graficke su full ejftine 1060 3GB.
Pa i grijanje i podesavanje svega je jednostavnije nego kod AMD-a.
Možda nemaš limitator ali imaš osigurač u panceru. A ako on otiđe tada ti ga smije samo elektra mijenjati.

Ako imaš trofaznu struju onda je preporučljivo rasporediti da bude opterečenje po fazama jednako tj. trebaju ti tri utičnice koje su na različitim fazama.
Također pazi da je debljina žica koja vodi do utičnice adekvatna.
Ako misliš konstantno spojiti 5-10kW po fazi tada bi bilo dobro potegnuti nove žice da ne spališ kuću. (minimalno 4mm2 po fazi)

Ako misliš spojiti 30kw na monofaznu instalaciju obavezno promjeni žice jer će se u tom slučaju raditi o struji od 130A, a za to ti treba prilično debeo kabel.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 02.01.2018. u 22:42.
Herr Flick je offline   Reply With Quote