Citiraj:
Autor Kristijan_7
Slozio bih se, ali niti ne ocekujem puno, dapace uzivam u serijama momentalno, i vecina od njih je prozirna preko svake mjere, ali svejedno zabavna. Ima glavu i rep. Razradu likova, zaplet, rasplet, omlet. Filmovi vise ne. Recimo Dunkirk je zaboravio glumce, dijalog i radnju. Al to je valjda art pa mogu donekle shvatit. Sve ostalo je bum tres zemljotres, bez smisla i mozga...
|
Evo bas pogledao Dunkirk. Meni recimo nije los film, jer sam od pocetka ocekivao bezaniju preko kanala, a ne "Spasavanje vojnika Rayana" tip filma (uzevsi u obzir vase komentare tu na forumu). Dapace, zanimljiv je film jer je uspio prikazat na jedan nacin koliko su sve radnje povezane. Uz to je i nekakva pouka da onaj tko se zbilja borio, pravi heroj, na kraju padne u ruke neprijatelja, a ovi drugi koji su bjezali (kukavice), njih se slavi i docekuje doma ko ratne heroje.
Citiraj:
Autor nick praskaton
|
Slazem se i hvala na linkovima. Pogledat cu prvom prilikom.
Citiraj:
Autor syss
ili serije ili si repriziram filmove iz kolekcije jer su filmovi teški šit postali.
|
Da, teski sit iz razloga kad samo uzmes u obzir novije holivudske komedije i to nepotrebno silovanje humora. Ne znam kome normalnom to moze biti smijesno. Uzas.
Btw, pogledao sam jucer The Intouchables. Odlican film s tonom pravog humora, iako se uopce ne radi o komediji "as is".