Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.01.2018., 16:45   #9140
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Imam za svoje potrebe uredan stereo sistem u kući. Mission M72 i Yamaha RX-397.

Ovo što radim zabava je i provod. I zaista me u tome ispunja. Nakon sto sam sastavio okvire kutije, zacudio sam se sam sebi, a kad se polijepe i spoje, mogu biti samo bolje. Za crossover ću zamoliti staroga, struka mu je to, nakon sto uzmem drivere, frisko ce u mirovinu pa da ima sta raditi. Budget je koliko treba, ali za namjenu koju imaju, bit ce lova samo za drivere i crossover. Pogledao sam preporučene stranice, naći će se svega. U rh sam gledao elmatis i elgrad. Našao sam hrpu na conrad stranici ali ne znam kako oni posluju. Da bude jasnije, napravit ću samo jedan da vidim da se može.

@Srale: da da, znam da je redosljed drugaciji, odnosno da bih trebao krenuti od nacrta, izracuna itd. Ali nisam bio siguran ni da mogu ovo napraviti. Al imam ok alat i volju. Dimenzije sam mjerio prema missionima m72, sto se malo skratilo kod brusenja, poravnavanja. Stavit cu 6.5" woofer i visokotonac koji paše, skretnicu i to je to.

A za ovo gore, nema problema. Na svom poslu sam mentor pripravnicima i studentima i muka mi je kad im neko zatre put na prvo sto kazu. I kad ih neko po koricama sudi. Čitam puno ovaj forum i znam da si tu aktivan. iskreno, nadao sam se par linkova i mislio da ces između ostalog i ti nesto ubaciti, i to je to. Nisam mislio niti postati slike, ni pisati sta sam radio. A ti onako iznebuha, a da nije bilo primjereno svjedoci ekipa koja me podržala.

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 02.01.2018. u 17:27.
Tomtam je offline   Reply With Quote