Citiraj:
Autor Tomtam
@srale: hvala ti najljepsa! Pitanje je bilo zaista objektivno da objektivnije ne može biti. Žao mi je što sudiš tako kako sudiš. Hvala forumašima koji su mi stali u obranu i prije nego što sam stigao učitati forum danas. Pogotovo mi je žao što sam neke tvoje postove tijekom ovih godina rado čitao. I sad se pitam šta jedan takav konj kao što si ti radi na forumu? A do sada to nisam ni priblizno mislio.
U svakom slučaju pitanje i dalje stoji, i svatko tko je googlao u potrazi za istim elementima može se susresti s i istim problemom, a to je uzak izbor zvučnika i veliki raspon u cijenama, tako da ako ima tko kakvih dobrih iskustava neka slobodno napiše. Segregator, Destrojer hvala jos jednom, vas dvojica ste dokaz da ima normalnih ljudi i u ovom podforumu.
|
Pozdrav,
ja sebi upravo završio Atmos setup za spavaću sobu, nemam još nekih slika baš za podijelit:
Uglavnom, može se, treba vremena i nešto znanja koje je danas manje više dostupno i na netu pa opet treba samo vremena. Obzirom da sam upravo završio sa sličnim projektom i bio u nabavci drivera, elemenata za skretnice i materijala, javi se na PM ako ćeš trebati kakve smjernice...
EDIT: Prednji zvučnici su malo niži jel se do njih spušta platno projektora ispred TV-a.