Citiraj:
Autor Tvrdi
Pa da ima valjda 100 ljudi na mapi. Di god iskočim (a imamo ograničenio područje na koje možemo plus onaj debilni krug) oko mene bar 3-4 padobrana. Dok idem prema sljedećem krugu rokaju me snajperi koji ima svugdje a ako uzmem auto tek sam onda meta. Igra je čista pucačina s primjesama BR moda i na većoj mapi koja to nije jel se shrinka svako malo s onim krugom. Na micu (kojeg sam kasnije ugasio) čujem da ima hrpa djece (doslovno 12 godišnjaci) što nije slučaj kod EFTa i ARME. Zašto me to ne čudi. Ova igra veze nema sa punokrvnim open world survival i battel royale igrama. To je neki hibrid u stilu ajmo napravit shooter sa primjesama survival broyala.
|
Wow

Baš mi djeluješ da si kupio igru unatoč stotinama pregledanih gameplay videa
Igra nije ARMA niti to pokušava biti. Napravio ju je lik sa svojom ekipom koji je napravio isti taj mod za ARMA-u.
Ima djece, to sigurno, ali realno kakve veze ima? Nije da komuniciraš s nekime u igri. Spojiš se, odigraš i gotovo. Voice chat zgasiš i uopće nije bitno tko je s druge strane ciljnika. Nađi si ekipu i igraj s njima. Ja sam solo igrao samo prvih 20-ak sati dok si moji nisu pokupovali pa sad ni ne pomišljam solirati u igri. I tako je sa skoro svim MP igrama. Za soliranje imam SP igre.
100 ljudi je, da, ali nema apsolutno nikakve šanse da ćeš ti na sve njih naletjeti. Ako sletiš u neko mirnije područje i da ih 10 vidiš po gejmu to je već velika brojka. Gledaj i prati gdje ljudi iskaču i u većini slučajeva je samo na tebi samome da li želiš akciju odmah od početka, umjereno ili solirat neko vrijeme dok ne skupiš opremu.
Ovo da se mapa shrinka je super jer tjera ljude prema da se pomaknu i da se na kraju krajeva igra i završi u neko pristojno vrijeme, a ne da ostane 5 ljudi razbacanih po cijeloj mapi.
Ovo za auto i snipera, to je stvar map awarenessa i naravno sreće da ne naletiš na nekog. Osobno nemam nikakvih problema sa sniperima u igri i ti izgovori ne pale. Ubiju me u daleko manje slučajeva nego netko na close - mid range. To je jednostavno igra gdje u svakom trenutku moraš biti svjestan da ti može metak doletjeti sa svih strana i svih udaljenosti, ali isto tako i ti i ostalih 99 igrača na mapi imate potpuno iste uvjete za igru i najviše je stvar snalaženja.
Koliko god PUBG imao mana i dalje je najbolja i najpristupačnija battle royale igra na tržištu i koliko god žalosno bilo, sada s 1.0 verzijom radi bolje nego bilo koja konkurencija. ARMA ima svoje servere s tim modom i super je to tamo i naravno ozbiljnije, ali više nisam mogao podnjeti igrati tu igru na 30-45 fpsa. Dan danas engine joj je kompletno neoptimizirano sranje i ako igra ne radi donekle kako spada nema je smisla igrati u MP-u.
Što se Escape from Tarkov igre tiče, e to ti je tek u jako ranoj fazi razvoja sa ogromnim tehničkim problemima. I do neke mjere veoma sumnjivim pristupom developera. EFT je nešto sporija igra overall, ali dosta teža pa ne vidim kako bi ti to više odgovaralo ako te PUBG toliko smeta

Ali definitivno probaj pa vidi.