View Single Post
Staro 02.01.2018., 10:55   #478
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Previše ekipe na mapi? Ne vidim više od 10 ljudi (u najgorem slučaju) cijeli meč... Većinu vidim 2-3 ljudi cijeli meč. Tebi je ta igra trn u oku od početka. Meni je igra taman.
Ako idem u top 10 onda vidim još dodatnih 3-4 ljudi, ali već onda postaje napeto pa me to ne smeta. Ne skažem u velika mjesta, skačem na svakoj mapi na 3-4 lokacije uvijek, većinom dobijem dobar loot i progress dalje.
Pa da ima valjda 100 ljudi na mapi. Di god iskočim (a imamo ograničenio područje na koje možemo plus onaj debilni krug) oko mene bar 3-4 padobrana. Dok idem prema sljedećem krugu rokaju me snajperi koji ima svugdje a ako uzmem auto tek sam onda meta. Igra je čista pucačina s primjesama BR moda i na većoj mapi koja to nije jel se shrinka svako malo s onim krugom. Na micu (kojeg sam kasnije ugasio) čujem da ima hrpa djece (doslovno 12 godišnjaci) što nije slučaj kod EFTa i ARME. Zašto me to ne čudi. Ova igra veze nema sa punokrvnim open world survival i battel royale igrama. To je neki hibrid u stilu ajmo napravit shooter sa primjesama survival broyala.
Tvrdi je offline   Reply With Quote