View Single Post
Staro 02.01.2018., 07:49   #3029
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
Nema ni carine ni poreza sa Aliexpresa kad se uzme DHL. Več san kupija u njih Mi5X
Dabogda ti krepo pa ces vidjet "carine, poreza itd.."
Sala naravno... ali...

Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Je, to mu je finalna cijena, cca 1000 kn na ruke, nema davanja s Goldwaya...
Citiraj:
Autor Rogue92 Pregled postova
Onda super
Kupnja sa Aliexpresa je losija opcija nego kupnja sa njuske na nevidjeno ili edigitala. Nema paypal - nema zastite ama bas nikakve i Aliexpres ce presuditi vise manje iskljucivo
samo ako item niste dobili a natezanje jel stigao polomiti ekran ili vam je ispao iz ruke kod otpakiravanja nece dobro zavrsiti tj. u vasu korist !

Honorbuy bar ima paypal mada ni to nije idealno...

Redmi 4X je oko 984kn sa Aliexpresa, predpostavimo da stigne OK tj. kocakli smo se za razliku od kupovine sa honor.buy gdje bi "povukli" paypal da nije stigao OK.
Pokvari se za 6mj.. nece upaliti... sta sad ? Slanje u Chinu je 200kn sa povratnicom, cekas 1mj da ode tamo... ako neces placati izvoznicu 400kn a ni nemos jer ti
nije bio ocarinjen
mobitel ni prvi put pa nemas sta priloziti carini kada se ponovo vrati da te oslobode placanja PDV-a onda ponovo DHL cca 140kn da zaobidjes carinu.

Dakle ako se bilo sta pokvari ili pocne zezati bar 2 mjeseca ces biti bez tog telefona i minimalno 340kn ne gine troska !

Kod nas je iPon 1200kn, 1 godina garancije, servis - "nema servis" - smijeh

Atel 1300kn sa njihovim slanjem, jamstvo 2 godine, servis Li-la...
Neutrino 1259kn + PTT sa Neutrino Tau servis

No trenutno se XIAOMI Redmi 4X 3/32GB sa 2 godine garancije i besplatnim slanjem nazad u trgovinu u slucaju
reklamacije te 99% povratom love ili novim uredjajem moze uzeti za sasvim pristojnih 1.117,09 HRK - PTT Ukljucen

Zvuci puno razumnije, zar ne ? Global version - 800 MHz - O2, EE, 3, Vodafone, Cat. 20.

Zar stvarno ima sad takvih koji ce propasti za tih 117kn i riskirati na Aliexpresu ?!? Nije Aliexpres los, dapace i sam tamo cesto kupujem ali mobitel bi morao biti opako jeftiniji da bih se kockao....