Citiraj:
Autor acmevagabundo
Muke po Asusu 
Ajde da napišem što se sve događalo sa ovom pričom. Na tragu onoga što je reko skalar, odlučim staviti edimaxove drivere. Prošli četvrtak deinstaliram sve Asusovo i maknem karticu sa PC-ja. Restartam PC i pustim Windowse da prepoznaju novi hardver i instaliraju drivere. Nakon toga odem ručno instalirati edimaxove drivere koje sam skinuo prije toga, i Windowsi mi jave da već imam novije drivere. Odem na speedtest i vidi vraga, download mi 115. Nakon par sati ponovo idem mjeriti brzinu i opet je 115.
Petak navečer sjedne žena za PC i nakon nekog vremena viče: nemam interneta. Kaže nema ni 5G u popisu mreža. Tek nakon gašenja i ponovnog paljenja WiFi-ja dobila je 5G u popisu i spojila se na nju. I naravno. brzina je 60 i nema više  . U međuvremenu pogledam postavke rutera i vidim da se prije sat restartao. PC se nije sam ponovno povezao i nema brzine nakon restarta.
|
kod mene "asus usb ac56u" na zadnje 2 nadogradnje windowsa nije radio kako treba bio sam ga dao na servis zamjenili mi,
i sa novim nakon 30 dana čekanja,raspakirao probao i opet isto pisao asus suportu, naravno bez odgovora, to sa edimaxovim driverima
sam našao na netu,ko imaju isti čipset i da stik proradi testirao sam ga nekih tjedan dana i držalo je dok sam čekao kupio sam
dlink DWA-192 s kojime nemam apsolutno nikakvih problema ima redovite nadogradnje i radi ,a i kugla je brža.
po ovome sam skinuo drivere( poslje valjda 800 krivih solucija):
heggel_007 replied on November 9, 2017
Hi.
I have installed :
http://www.edimax.com/edimax/downloa...and/ew-7822uac
this driver uses the same chipset as the asus card.
I am now stable at 5ghz wifi-ac 867 Mpbs.
Latest driver available.
Did the trick for me.
Let me know if it works for you.
Reply