View Single Post
Staro 01.01.2018., 10:42   #36
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Muke po Asusu
Ajde da napišem što se sve događalo sa ovom pričom. Na tragu onoga što je reko skalar, odlučim staviti edimaxove drivere. Prošli četvrtak deinstaliram sve Asusovo i maknem karticu sa PC-ja. Restartam PC i pustim Windowse da prepoznaju novi hardver i instaliraju drivere. Nakon toga odem ručno instalirati edimaxove drivere koje sam skinuo prije toga, i Windowsi mi jave da već imam novije drivere. Odem na speedtest i vidi vraga, download mi 115. Nakon par sati ponovo idem mjeriti brzinu i opet je 115.

Petak navečer sjedne žena za PC i nakon nekog vremena viče: nemam interneta. Kaže nema ni 5G u popisu mreža. Tek nakon gašenja i ponovnog paljenja WiFi-ja dobila je 5G u popisu i spojila se na nju. I naravno. brzina je 60 i nema više . U međuvremenu pogledam postavke rutera i vidim da se prije sat restartao. PC se nije sam ponovno povezao i nema brzine nakon restarta.

U subotu ujutro maknem svoj i ženin mobitel (Samsung) sa 5G i ostavim samo PC na Asusovom ruteru. Danas odem pogledati log rutera i vidim da mu je uptime 2 dana i 11 sati, dakle radi od petka navečer kada se zadnji put restartao. Ali brzina više ne ide preko 60. Isključio sam i UPnP što sam pročitao da zna uzrokovati restart, ali nije skroz pomoglo, jer se u petak restartao. Čini mi se da je stabilniji nego prije, ali i dalje postoje određeni problemi koje ne znam riješiti.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote