31.12.2017., 23:48
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor darkydark
Moram fakat pitati, di pobogu vi izvlacite te koji se voze 80 na autocesti? U ovih skrominh 12g kao vozač, ako se izuzmu dva pljuska koja su me uhvatila gdje brisači nisu stizali micat vodu sa šajbe, snjeg koji se ne stiže cistiti kolko pada ili bolesno gustu maglu nisam nikad, ali nikad naletio na idijotarije koje Schumaheri foruma prepricavaju, a kamoli da bi netko tko pretice s njeznim ubrzanjem kamion ostao predugo u lijevoj, vi ko da nemate doticaj s realnošću. Nit imaju svi aute za 180, nit imaju svi zelje za 180, nekima je 120-130, kolko je ogranicenje, čist dosta. Sad da ja ko kreten moram gledat kak da se vama sto prije naguram izmedju dva kamiona koji voze trupce, jer niste zadovoljni brzinom preticanja, e nece ići. Zakonodavac je donio vmax i ako ti se ne sviđa pisi u nadležno ministarstvo i vladu.
Di se to ljudi voze 40 po praznoj slavonskoj mimo špice?
U dvije godine kolko sam putovao zapad-istok-zapad, ili je bila guzva sa kolonom i čekanjem po 4-6 izmjene na semaforu ili si mogao kruzat po ograničenju i lovit skoro sva zelena, što na branimirovoj, što na slavonskoj. Jedino kad vidim drastično usporenje kolone je kad neki rrrrejser odradi vrhunske skarice i onda 5-6 ljudi koče ko idijoti da izbjegnu lančani, da bi se svi skupa nasli na idućem semaforu. Jedino mi bude žao što nas 5-6 ne izađe van i njemu ne pojasni koliko su njegovi potezi retardirani.
Iskreno, tri problema vidim u zg prometu, zaostatak infrastrukture prema širenju grada i kolicini automobila, manjak zdravog razuma (rrrrejseri, alkohol, mobiteli) i neodlucnost/nepoznavanje propisa.
Brzine random ljudi definitivno nisu neki problem koji nemoze riješiti 5 minuta raniji polazak, a ovakvo pravdanje objesne voznje s prekoracenjem brzine di su svi ostali idijoti je na razini Horvatinčićeve sinkope. *Samo pretpostavljam da vjetrenjače s kojima se ko Don Quijote borim nemaju para da izrodu časnog suda kupe oveću nekretniu i na taj način dobe sudsku potvrdu da su u pravu.
*Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.
Sent from my Moto G Play using Tapatalk
|
Postoji i drugih gradova osim Zagreba
|
|
|