Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2017., 18:10   #33366
wifi
Premium

wifi's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Koga briga s kim ti imaš problema u prometu? lol
Ja bi rekao da svi drugi imaju problema s tobom, jer ne poznaješ prometne propise.
Ne, da je zakon crno na bijelo da se moram micati, ja bi se maknuo, pošto takav zakon/propis ne postoji - nema šanse da se ikome mičem zato što on želi voziti brže od mene.
Spusti se na zemlju, ima da voziš kao i svi, po propisu.
mda...
zakon, i tocan clanak sam ti stavia - ti kazes da ti nikog ne ometas... sto se mene tice, prica zavrsena... ni na cesti se nemam namjeru s takvima poput tebe inatit ni raspravljat, jedino sto zelim je proc ih... a sto se tice propisa, vozim po propisima - nisam ti ja kriv sto ti svoj brzinomjer smatras ispravnim...

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Di to piše, odnosno di je to obrazloženo. Jer sam imao situaciju, srećom prošlo je sve ok. Pa čisto i ako sam bio u krivu, da znam za ubuduće.
u nekom pravilniku - ipak, nije sve u zspc-u... di tocno bas sad mi se i ne trazi...
uglavnom, br. ulaznih traka ti odredjuje minimalni broj traka u samom kruznom toku, a kojih moze biti vise. izlaznih traka moze biti i samo jedna, cak i na visetracnim kruzinim tokovima, ali broj izlaznih traka govori iz koje maksimalno unutrasnje trake mozes izic iz kruznog toga za pojedini izlaz.
wifi je offline   Reply With Quote