Citiraj:
Autor mamutarka
meni je Dunkirk dobar bio, čak štoviše, čekam ga još doma u 4K pogledat
po vašim postovima, mislim da niste skroz skužili film na način koji je nolan htio
totalno je nezanimljiv ako očekujete nešto spektakularno, a ubiti je samo momenat, atmosfera, trenuci kroz koje su određeni ljudi prošli
|
Upravo to, atmosfera, audio vizualni masterpiece, ne sjećam se kada me je neki film tako impresionirao u IMAX-u. Film nije tipična ratna "Pearl harbor" akcija, već pokušaj dramatizacije jednog dana, straha i drame koja se odvijala na obali i na vodi
Citiraj:
Autor fanATIk
Pa čuj, što to meni kao gledaocu treba značit korištenje pravih aviona, custom nosača, spašavanje mokrog filma? Ja gledam film kao gotov proizvod, ako želim pogledati kako se snimao film, pronaći ću to na netu. I ja sam skroz dobro informiran o događaju pošto volim ratnu povjesnu tematiku tako da sam poprililčno načitan po pitanju toga. No ostavi i meni na pravo da mi se film svidi ili ne svidi. Meni je film lagano dosadan i nakon gledanja me ostavio skroz praznim. I kaj sad? Isto tako je zadnji SW TLJ meni odličan no vidim da isto tako masi ljudi nije. I opet dobro, kaj bi se živcirao zbog toga, nismo svi isti.
|
Nema tog star warsa koji me je ovako impresionirao u kinu. Blade runner je drugi film ove godine koji mi je stvorio takvu atmosferu kroz film.
Ostalo je sve flashy hollywoodsko smeće
Gledati dunkirk doma na 2 zvučnika i telki je FAIL