31.12.2017., 17:37
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Gabre
Stvarno me fascinira do koje granice se ide danas da bi se omalovažavao nečiji rad.Sto ti znaš, vidiš da forumsko pučanstvo tvrdi drugačije. A nitko nije potrošio 20min da se malo informira o tom povijesnom događaju i koliko je film to prenio na platno.
Film nije flashy, pun CGI-a, blesavih dijaloga, itd
Pobogu, za one zračne borbe su koristili prave Spitfire, radili čistom nosače za Imax kamere, scena pada u vodu je snimljena sa pravim avionom i kamera se potopila, jer je avion potonuo puno brže nego su stigli skinuti kameru, pa su hitno avionom asa kamerom još potopljenom u vodi slali u specijalni studio za spašavanje mokrog filma...
Ima tih detalja masu, ali eto pce kritičari su svoje rekli
daj se ne sramoti ovakvim glupostima, to tvoje je propaganda a ne film koji je zamišljen davno davno, a da si malo pogledao koji interview itd bi ti bilo jasnije
|
Pa čuj, što to meni kao gledaocu treba značit korištenje pravih aviona, custom nosača, spašavanje mokrog filma? Ja gledam film kao gotov proizvod, ako želim pogledati kako se snimao film, pronaći ću to na netu. I ja sam skroz dobro informiran o događaju pošto volim ratnu povjesnu tematiku tako da sam poprililčno načitan po pitanju toga. No ostavi i meni na pravo da mi se film svidi ili ne svidi. Meni je film lagano dosadan i nakon gledanja me ostavio skroz praznim. I kaj sad? Isto tako je zadnji SW TLJ meni odličan no vidim da isto tako masi ljudi nije. I opet dobro, kaj bi se živcirao zbog toga, nismo svi isti.
|
|
|