View Single Post
Staro 31.12.2017., 17:10   #1430
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Išao sam u Tele2 po taj "pokućni" internet pošto mi se više ne sluša o t-com paricama, njihovim bajkama i dosta mi je davanja mjesečno cca 360 kn za 10 Mbps.
Odmah bi uzeo i Evo TV pošto sam do sada koristio MaxTV, ali su me otpilili pošto doslovno nemaju dostupne routere (ni za net, a ni uređaje za Evo TV).
Uzimam oboje pošto me ispadne to dvoje zajedno oko 209 kn pošto već imam dvije Tele2 pretplate.
Mislite li da je bolja opcija sve napraviti online na stranici od Tele2 ili čekati da se poklopi da ovi u Tele2 kod mene dobiju i routere i uređaje za Evo TV?
Zanima me još samo sitnica vezana uz Tele2 router tj. koji odabrati kod kupovine?
Onaj bijeli ZTE 4G WiFi Router mi izgleda kao ok opcija, ali mi kažu da nemaju te uređaje već da imaju (tj nemaju, ali će dobiti) ZTE MF286, no zar nije to isti router?
Ovaj koji sam mislio uzeti se nalazi na njihovoj web stranici tj. jedini je u ponudi uz ZTE MF920V.
Sada ne znam da radim online narudžbu (je li tko od vas uzimao to online i koliko je čekao?) za Tele2 net i Evo TV ili da čekam kada će dobiti oba uređaja tu kod mene u Virovitici te ako radim sve online, je li taj router ZTE 4G ista stvar kao ZTE MF286?

Edit:

Sada vidim da se ta opcija može napraviti online na stranici od Evo TV dok Tele2 navodi odlazak u njihov centar.*

Naručio bi online na stranici od Evo TV, ali na stranici od Evo TV stoji informacija da kod njih dolazi router Huawei B315, a na stranici od Tele2 stoji druga informacija tj. da uz Evo TV dolazi njihov router ZTE MF286.

Zna li netko od vas koji onda dolazi router kada se naruči Tele2 i Evo TV?*

Poslao sam upit supportu od Tele2 i supportu od Evo TV, ali ipak i da vas pitam ako ste naručivali tu kombinaciju online.

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 31.12.2017. u 18:50.
win32 je offline   Reply With Quote