Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2017., 17:06   #33357
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor wifi Pregled postova
a slusaj, trokut ili ne, jedini dobar nacin za to proc je da se ne nadjes u situaciji gdje se auti ispreplicu... to cesto znaci ic brze od ostatka...

isto je u rotoru, ka sta kazes, nije mi problem sto su desno, ali je problem sto ukoliko iz te desne trake odluce produzit pravo, potenciraju mogucnost da se kresnemo... to treba rijesit znakovima, a i zakonom, jer ovako kako je je iznimno glupo - umjesto da beskonacno mozes kruzit samo unutrasnjom trakom, a u vanjskoj si obvezan izic na prvi izlaz, ovdje je naopako.

a sto se tice "provjeravanja" mozes li izic od ovog iz desne, kako bi to treba obavit? mozes jedino bit brzi od njega i doslovce ga presic ako produzuje naprid... jedino se ne smis stavit u situaciju da ulazis u njega uz pretpostavku da ce on izic na izlaz jer budala koliko ima, vjerojatno nece...

i opet, kad nema prestrojavanja, svak ostaje u svojoj traci, problema nema... bar ih nebi smilo bit... ali eto, ispada da u nekim situacijama i tada postoje problemi...

i taj semafor, vec sam opisa prije ali ocito nisi cita omogucava da u isto vrime ima priliv automobila na jednoj i na drugoj traci (niz mazuranicevo i sa skretanja)... jbme, nema mi druge nego ti snimit video iz dvi perspektive pa ti pokazat i dokazat to... semafor tu sluzi doslovce nicemu osim za lovit pjesake koji inace mogu pljunit na drugu stranu tog semafora...

ono kod arene jesu dvotracni rotori, i kao takve ih koristim... to sto je rotor mnogima problem je stvar straha, neznanja, cega vec...

i nisi zakljucia da ti blendaju s razlogom? prvi bi ti ja tamo blenda... vozi se desnom trakom, DA, CAK I U GRADU...
Ja mislim da bi ti trebao ponovno ponoviti propise.

Očito ti nije jasna uloga znaka nailaska na cestu sa PREDNOSCU PROLASKA, a niti znaš da se u rotoru smije kružiti koliko hoće i u kojoj god traki hoćeš, i da je izlazak iz srednje trake čisti prekršaj i oduzimanje prednosti, odnosno, krivo odrađena radnja prestrojavanja.

Samo što je to očito znanstvena fantastika puno ljudi shvatiti.

Kao da se vozis sada po cesti sa tri trake, u srednjoj traci, i sjetiš se odjednom smotati desno i presjeći desnu traku da bi se isključio sa prometnice.
Gabre je offline   Reply With Quote