Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 31.12.2017., 10:54   #9113
neumrli
Dubwise
Moj komp

neumrli's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Angelbyu Pregled postova
Pozz
CM1 su malecki zvucnici, ali viseg ranga od serije 6.
30 m2 je prostor srednje velicine.
50w nema veze s nicime (omaza, osjetljivost, itd su zapravo bitniji)

Imas na njuskalu dva oglasa za CM5 (s2) koji bi bili puno bolji za prednja 2 jer ce ta srednja 2 reproducirati stereo puno bolje od serije 6.
Centralni slobodno uzmi iz serije 6, ijako prenosi 90% konverzacija tu neces ne znam koliko izgubiti na kvaliteti.
Subwoofer je za AV i 5.1 jako bitan i od srca savjetujem kakav bolji model Bowersa ili RELa.
Jeftini sub stvara buku, lose se integrira u sistem, u stereu je neupotrebljiv itd
Zadrzavanje starog pojacala zbog gramofona je besmisleno.
Ili uzmes recives sa PHONOM ili uzmes zasebno gramifinsko predpojacalo (koje ce bolje raditi d tog Marantza) i spojis ga na AUX ulaz.

Reciver preporucam Rotel koji ce posebno dvokanalnu muziku puno bolje odradivati.
...ili kakav vrhunski SH (rabljeni) koji se prodaju poprilicno jeftino.
Pozdrav,

Hvala na odgovoru, odustao sam od 684 i uzeo 683 S2. 684 su poprilicno skromniji zvucnici od CM1, uvjerio sam se osobno u to slusajuci ih neki dan.

PM6005 je preslab za ove 683 S2 zvucnike, pa mi je u planu nabavka PM8005, a CM1 i PM6005 ce ici u prodaju uskoro. Eventualno cu razmisliti o Rotelu, znam da B&W svoje zvucnike testira na njihovim pojacalima.

Shvatio sam da mi je za pocetak bitnije sloziti dobar stereo, na koji kasnije mogu nadograditi AVR i surround/centralni/subwoofer, tako da ce kucno kino malo pricekati
neumrli je offline   Reply With Quote