Citiraj:
Autor Angelbyu
Pozz
CM1 su malecki zvucnici, ali viseg ranga od serije 6.
30 m2 je prostor srednje velicine.
50w nema veze s nicime (omaza, osjetljivost, itd su zapravo bitniji)
Imas na njuskalu dva oglasa za CM5 (s2) koji bi bili puno bolji za prednja 2 jer ce ta srednja 2 reproducirati stereo puno bolje od serije 6.
Centralni slobodno uzmi iz serije 6, ijako prenosi 90% konverzacija tu neces ne znam koliko izgubiti na kvaliteti.
Subwoofer je za AV i 5.1 jako bitan i od srca savjetujem kakav bolji model Bowersa ili RELa.
Jeftini sub stvara buku, lose se integrira u sistem, u stereu je neupotrebljiv itd
Zadrzavanje starog pojacala zbog gramofona je besmisleno.
Ili uzmes recives sa PHONOM ili uzmes zasebno gramifinsko predpojacalo (koje ce bolje raditi d tog Marantza) i spojis ga na AUX ulaz.
Reciver preporucam Rotel koji ce posebno dvokanalnu muziku puno bolje odradivati.
...ili kakav vrhunski SH (rabljeni) koji se prodaju poprilicno jeftino.
|
Pozdrav,
Hvala na odgovoru, odustao sam od 684 i uzeo 683 S2. 684 su poprilicno skromniji zvucnici od CM1, uvjerio sam se osobno u to slusajuci ih neki dan.
PM6005 je preslab za ove 683 S2 zvucnike, pa mi je u planu nabavka PM8005, a CM1 i PM6005 ce ici u prodaju uskoro. Eventualno cu razmisliti o Rotelu, znam da B&W svoje zvucnike testira na njihovim pojacalima.
Shvatio sam da mi je za pocetak bitnije sloziti dobar stereo, na koji kasnije mogu nadograditi AVR i surround/centralni/subwoofer, tako da ce kucno kino malo pricekati