29.12.2017., 22:45
|
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Autor karatas
ma pazi, kada sam sklapao rig (prvi i jedini), ljudi rekli sto uzeti i ja uzeo (dali linkove) i ja to spojio i sve radilo. I dosla mi nova 1080ti i ja na drugo napajanje spojim 1080ti i jos jednu 1070. i sve ok. radi. no kada udjes u sobu, malo se osjeti. ja reko, netko vani pali gume. i ne brinem previse. no zena prigovara, pa nije to normalno, de ti to vidi. i nista, ja njuskam i okrivim novu 1080ti da nesto ne stima. iz nje se osjeti. kako iz nje? pa gledaj jesi li skinuo svu zastitnu plastiku. na kraju okrivim one plastikice sto ide u na izlaze iz kartice. i reko, eto, zeno, rijeseno. no to pocelo jos jace smrditi. i tu je pocelo sranje, kartice se ukljuci na 100% ventilator iznenada i zbloka rig. trebalo mi jos neko vrijeme dok nisam bacio pogled na konektor i skuzio da je izgorio potpuno. lijepo on stoji na parketu i smrdi. dakle, presjeklo me... da stvar bude gora, imam toplinsku kameru i mogao sam s njom pogledati jel ima nesto cudno... sjetio sam se nakon cijelog dogadjaja... dakle, kreten....
|
Kolko sam vidio imaju 3 verzije tih Add2PSU adaptera,
Koji je kod tebe bio?
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
|