View Single Post
Staro 03.02.2003., 21:38   #12
RippeR
Premium

RippeR's Avatar

Datum registracije: May 2002
*Dragon* sa zaljenjem moram da kazem da si u pravu, ima vremena za dokazivanje, i izvini ako sam uvrijedio tvoju "posebnost" , , ali to bukvara xp auuuu nemoj nemoj svi smo mi sto se tice svega krenuli od bukvara niko nije sjeo za racunar po prvi put i sve znao o njemu i na njemu, pa ako se ko sjeca stvari iz bukvara to ne znaci da je on na tome nivou vec da ima dobro pamcenje, a u bukvarima se nacesce nalaze fundamentalne osnove svih razvoja....
*z3D* help nije nikada beskorisan cak sta vise u njemu se uvjek nalaze resenja problema ili bar nagovestaj za klasifikaciju problema i njegovo resenje.
*OZREN* ka vazda najpametniji od svih nas .....(ovo svati kao kompliment)
*BSA<AK-47>* Ciko ciko da nana bombonu....
Reg key za zaustavljanje da se pali zajedno sa outlokom.
Udjes u dolje navedeno, kreiras novi key kao sto je dolje navedeno. i kraj no more pain.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Outlook Express]
Value Name: Hide Messenger
Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value Data: 0x00000002 (2 = remove messenger)
A ako oces totalno da unistaliras, provali sam jebote, na ME sam bio ukupno 3 dana i nikada vise, on je umor za oci ruke noge glavu, drugu glavu..... skidaj to dok jos nije kasno, dok se ne navuces nanjega ali u svakom slucaju probaj ovo, u run ukucaj
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
mozda uspije mada je advanced pak samo za nt masine, pa mozda je isto ime i za winme, ovo radi i xp (ponovo ja i messnager)