View Single Post
Staro 29.12.2017., 19:50   #2917
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Stiga mi Lenovo P2 danas
Fora mobitel, mrvicu veći od S7E ali ekran djeluje dosta šire (iako su oba dva 5.5", ali pošto je S7E zakrivljen ovo čak ispada i šire).

Teži je zamjetno od S7E, valjda zbog baterije. Izrada je odlična, alu unibody i ne zaostaje za flagshipovima.

Ekran je vrlo dobar isto, light sensor radi super za razliku od S7E di ako recimo hodam po mraku i prolazim ispod lampi ulične rasvjete intenzitet pozadinskog svjetla se dosta mjenja i nije ugodno za koristiti. Kod P2 te promjene su puno suptilnije i bolje radi.

Fora mi je što za razliku od Samsunga mogu se definirati boje i uloga notifikacijskih ledica te je quiet hours primjenjiv i na njih.

Također ima par featurea koji fale na Samsungu - double tap to wake, paljenje lampe na long press na home tipku ima i genijalnu šemu sa fingerprint readerom da na obični tap na fp reader ide back a long press je popis aplikacija tako da ne moraš koristiti osd navigaciju pa se može sakriti za više iskoristive površine ekrana.
Home tipka je kao na S7E znači fizička s ugrađenim FP readerom.

Mobitel je vrlo brz dapače u običnom korištenju i responzivniji od S7E. Vjerojatno jer je fiški reset a na S7E i nije toliko, no svejedno iznenađujuće brz. U developer optionsima sam na oba dva isključija animacije.

Sa mobitelom u paketu dolazi neka obična prozirna tpu maska i kaljeno staklo te OTG adapter

UI je lijep i funkcionalan, nema bloatwarea ništa (FB, Instagram i sl sranja što dolaze na većini).
Fora je da Samsung browser radi na oba 2 uređaja pa mogu koristiti adblock.

Što se tiče ekrana, vrlo je dobar stvarno jedino šteta što nema baš mogućnost štelanja osim "normal" i "vibrant" modova. No ima i mod za korištenje u rukavicama.

Baterija je odlična, za sad 4.5h running time i 1h SoT a baterija je na 95%

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 29.12.2017. u 20:24.
Mar je offline   Reply With Quote