View Single Post
Staro 29.12.2017., 14:32   #10140
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Samo nikako da skužim mirroring. Kad u menu odaberem "dijeljenje zaslona" on se kao mora odspojiti od wirelessa (wtf?), te ništa. Gledao sam tutoriale po youtube, no njihove verzije win10 uvijek imaju neku opciju koju ja nemam (starije verzije vjerojatno), a na mobu sam probavao nekakve aplikacije no i dalje kurčina
To ti ide preko miracasta i da bi ti na kompu to šljakalo moraš imat drivere koji to podržavaju i wifi adapter koji to podržava. Guglaj malo pa ćeš otkriti što imaš i možeš li uopće to uključiti u Windowsima.

Što se mobitela tiče ovisi od mobitela do mobitela, na većini mobitela je taj screen sharing u Settings pa Display. Na nekima radi out of the box, a na starom Moto G2 sam recimo morao editirati build.prop da bi proradilo

Ne znam što očekuješ od tog screen sharinga. Za bacit neku sliku na tv i slično je ok, ali ako planiraš gledat filmove i slično preko toga - teško će ići. Jednostavno je miracast loš standard i teško to može progurati. Tako da ako planiraš filmove i slično - HDMI ili usb...

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ja mislim da grunding ima fast turn on negdje u opcijama, samo to trosi vise struje u StandBy
Stariji modeli su imali i to "jači" modeli, ali novi mislim da više ne.
tiki66 je offline   Reply With Quote