rekao sam im da mi istjece ugovor za 20 dana i da posto znam da u njihovom cjeniku posebnih i proteklih ponuda ima max2xs paket + flat za 140kn zelim da me sluzba za zadrzavanje korisnika kontaktira inace idem na vip kod kojih mogu dobiti za 165kn istu uslugu i da me telefon i dodatne opcije ne zanimaju pa mi ovih 215kn sto sada placam nije prihvatljivo i rekli su ovo
Citiraj:
možeš nam dostaviti kontakt broj na kojem si dostupan pa će kolege provjeriti što mogu napraviti u vezi ponude?
|
dao sam broj mobitela na sto su odgovorili
Citiraj:
proslijedili smo tvoje podatke na daljnju provjeru ali napominjemo da budući da se broj 0477xxxx2 nalazi u Registru NE ZOVI, moguće je da te kolege neće kontaktirati
|
tu sam popizdio jer sam im dao broj mobitela a oni mi odgovaraju da ne smiju zvati na fiksni te kada sam pitao za direkt mail oni mi odgovorili da nemaju direkt broj, ok pitam jos zasto me moj operater ne smije zvati na moj zahtjev ali smiju zvati za anketu nakon razgovora sa agentom i kazu
Citiraj:
Kako je broj u Registru 'Ne zovi' postoji mogućnost da nadležni odjel neće imati mogućnost poziva, kako smo naveli. Ispričavamo se zbog navedenog, a kako ne bi dolazilo do poteškoća, za ubuduće možemo savjetovati micanje broja iz Registra. Već smo proslijedili zamolbu za poziv te ćeš u slučaju mogućnosti, poziv svakako zaprimiti.
|
i sto sad da nisam pod ugovorom? placaj racune i cekaj oce te nazvati jer ti ne mogu ni direkt reci da li smiju ili ne? sad bi ja trebao slati novi zahtjev da me maknu iz registra da me moze nazvati jedina sluzba koja mi moze dati povoljniju tarifu i onda opet slati zahtjev da me vrate u registar? ili da kupim novi broj na bonove i njega dam kao kontakt dok ne prode ovo?
takoder prije dvije godine sam slao prigovor na skupu tarifu za poslovne korisnike na ovaj mail i dobio umanjenje, iako u adresi maila ne pise svejedno nisam siguran da li je isti kontakt i za privatne