View Single Post
Staro 28.12.2017., 10:35   #443
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kakav respawn?
Mislio sam da se ne čeka dugo da se ponovo uključi na server u partiju.
Nego, nekima će se ovdje svidjeti novi update. I meni.
EDIT: sad vidim tvoj replay...hehe...je, sviđa mi se sad....ali znaš kako je sa "hardcore" igračima odraslim na starom BF i CODu, ARMI 1,2 i 3, Flashpointu...razmazilo nas....

Jučer sam igrao cijelu večer (rijetko da imam toliko vremena al eto). Pa evo dojmova.
Gameplay: moram priznat da je zabavno. Iako je taj battle royale već viđena priča u nekim drugim igrama ovdje je to nekako fora dorađeno. Taj krug ipak ima smisla jel ipak utječe na ekipu koja bi lootala do mile volje. Al volio bi da je to nekak drugačije riješeno. Cilj u igri je skupit što bolju opremu i pobit što više ljudi. Ja sam igrao solo verziju ali vjerujem da su timske igre još bolje. Lootanje uopće nije teško, pogotovo jel većina iskoči iznad grada. To bi ja napravio teže, da se dosta teže dođe do oružja. Ovako ko prvi utrči u hangar uzme pušku i roka. Jasno, ako se skoči negdje dalje onda je loot teži i ne naleti se odma na druge igrače. To mi se čini kao puno privlačniji način igre. Bilo je i smiješnih situacija jel svugdje ima debila. Npr. ganjam se s onim bagijem i lik me gađa sa stajaće pozicije. Nemre me pogodit tak da me ubije. I tako ja fino samo pređem prek njega. Poseban je gušt hvatat kamp snajpere. Ja na cheatera nisam naletio al vidim na bug forumu da netko i je. Valjda će to riješiti. Al navodno se rijetko događa. Sve u svemu igra me podsjeća kao na neki "ubrzani" modificirani ARMA3 battle royale mod. Što je dobro. Mape su dovoljno velike iako bi volio da su malo maštovitije. Sad u zadnjem micropatchu su riješili iritantni bug di se samo desert mapa otvarala. A ta mi nije nešto.
Performanse/optimizacija: Meni je igra na ultra texturama (ostalo na high i sjene na med) na 1200p radila odlično. Nisam padao ispod 65 FPS, prosjek oko 75. To sve sa konfom iz potpisa. Laga ima samo na početku prvu minutu, nakon spuštanja s padobranom. Meni podnošljivo al da je iritantno - je. Sve drugo ok. Igra je navodno trošila oko 6GB RAMa al mislim da je to sad manje nakon zadnjeg updejta, kad je otišla u v1.0. Moji tjunani winsi troše oko 1.4 GB tako da nemam problema s tim.
Grafika/animacije: grafika je onak, solidna. Nije gadna, texture su ok, detalji su ok. Nije na razini nekih drugih igara ali je dovoljno dobro. Možda najgori dio mi je prikaz puške i ruku kad si u modu nišanjenja. To malo treba doraditi. Isto tako i optika od pušaka bi mogla biti manje djetinjasta i detaljnija...razmazila me ARMA3 u tom pogledu. Animacije pokreta su jako dobre, nemam primjedbi. Fizika mi se isto čini ok, u skladu s tipom igre. Balistika neznam kakva je, navodno su radili na tome na v1.0. Volio bi da maknu onaj crveni sprej kad pogodiš nekoga. Ne trebaju nam ta sranja iz CODa.
Zvukovi: zvukovi su mi ok, puške zvuče dovoljno realno, repetiranje i punjenje isto tako...ostali zvukovi su isto ok (koraci, vozila). Nemam primjedbi.

Sve u svemu jasno mi je zašto je igra popularna. Ima za svakog ponešto. Klincima fora jel ima elemenata dobre pucačine, nama starijima daje dovoljno prostora za taktička guštiranja, nije nerealna do debilnosti...mape su velike...brzo se ponovo uključuje u igru, ima dovoljno igrača. Ne luta se dugo po mapi u većini slučajeva. Nema prostora za duže kampiranje, loot se ne traži satima već se dosta brzo nađe (al ja bi to ipak malo balansirao) itd.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 28.12.2017. u 10:43.
Tvrdi je offline   Reply With Quote