View Single Post
Staro 28.12.2017., 08:26   #240
robee
Premium
Moj komp

robee's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
vecih nesposobnjakovica/bezobraznika nisam vidio u zivotu zena doma na porodiljnom ne mice se iz kuce, TRI puta kao pokusaj dostave prema trackingu, kuca bez ograde na dvoristu, zvono, kucni broj veliki, prezime uredno pise, dakle do ulaznih vrata se dolazi bez problema... djecja sjedalica dosla u roku 12 sati iz njemacke (UPS bussines ili neka takva usluga) i onda DESET dana putovala iz leskovca u zapresic, slag na tortu govnar dostavljac na zamolbu supruge da unese kutiju od 20 kg samo u predsoblje, jer je ona drzala bebu u rukama glatko odbio i rekao da nije placen da nosi preko praga... sluzba za korisnike nije htela reci ko je bio dostavljac, ali i bolje jer bi vjerojatno ja sad ili bil u buksi ili imal dosije...

Ovo sam pokazuje kakva si osoba! Radi ti zivac zato sto netko nije nesto napravio kako si ti zamislio i jos bi pravio nered. Zamisli da ti se netko ne zeli ustati u busu trudnoj zeni. I? To je nekakva kultura, bontona no ne nuzno pravilo. Mozes samo biti ljut i to je sve. Njegovo je da dostavi paket do ulaznih vrata a ako ce pomoci unjeti paket samo pokazuje da ima i ljudsku stranu. Realno ako svaki dan ima 70ak paketa za dostavu i svako malo ga netko vuce za rukav, sigurno mu je puna kapa svega tako da i ako je covjek, odrvenio je na sve.
Jasno mi je sto pokusavas reci ali prihvati da skoro nikoga vise nije briga za drugoga i jako jako malo je dobrih ljudi.
robee je offline   Reply With Quote