@munjara znas i sam Sale je stroj. Volim ga ko brata.
@nacki
To sto pricas nije istina. Samo je oe u kurcu. Jebote pošta u Šibeniku ima 900 paketa zaostataka al mi ih ne smijemo imat.
To sam ja sve izmislio jer ljudi rade bez potrebe 15sati za 3500kn a postoji program kojj moze to sve rijesit.
Btw isprike sto sam ovako kasno pisao. Bio sam u firmi da provjerim gdje su ove nepostojece posiljke koje dodu iza ponoci.
Kako nisam bio dva dana u firmi pojedinci s foruma su me uvjerili da ih nema pa reko idem vidjet. I vidi vraga neka 3 kamiona dosla redom u 00:32, 00:47 i 01:13. Al to mi se mozda ucinilo. Isto kako mi se ucinilo da je vecerasnji kamion od svemoguceg bivseg partnera kasnio 4 sata u dolasku zbog nepostojeceg strajka u Italiji jer ponavljam samo Oex ima problema. Ali dobro da smo ubacili u sustav za rutiranje i cca 160 posiljaka za koje nismo dobili podatke od doticnog partnera pa na prijevoznici pise:POSILJATELJ NO DATA i primatelj : Prazno...al dobro buba i zalman ce to ubacit u program zajedno sa 6-7% dnevnog volumena koji je krivo adresiran po postanskom broju i jos 10tak posto adresa koje su napisane onak tek toliko da ne bude bianco adresa....
I sve ce to ukomponirat u rute u garminu zajednk sa 798 naloga koji su sjeli
Za preuzimanje u zg...i to pricamo o ad hoc nalozima bez 200tinjak stalnih prikupa.
Ali to sve ja izmisljam i jer ne znam da ti programi postoje u schenkeru jer su oni majstori za mene i ove gradske dostave su pljuga...iako moram napomenuti da sam 4god radio u gebruder weissu koji je isti k kao schenker. Od skladisne logistike,komisioniranja,carine al to je sve kurac. Paketna distribucija je kao vozit pizze