View Single Post
Staro 27.12.2017., 19:25   #2903
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Gdje si ga kupio (Lenovo P2) ?

Tražim novi mobitel, ~2500kn a od njega tražim da bude bolji od trenutnog HTC-a M8s u par stvari koje su me nervirale:
- baterija (trenutno sam na 1.5h SoT )
- minimalno 32GB interne memorije da mi Google Play ne sere kod update-a aplikacija
- 3GB RAM

+ potencijalno Dual SIM.

Od ovih standardnih mi jedino tu u igru ulaze Samsung A5 2017 i J7 Pro 2017, ali prvi nije dual SIM, a drugog nema u HR (već smamo 16GB verzija, J7). Našao sam iz prošle godine Motorolu Moto Z Play koja ima to sve i košta 2700kn u HGSpotu.

Snapdragon 625 je za long lasting bateriju pod mus, koliko sam shvatio. IP68 i slične kerefeke su samo plus.

Ne znam što da mislim oko ovih Xiaomi-ja tipa Note 4 Pro koji imaju istu finu bateriju, a koštaju duplo manje.
Xiaomi Mi A1 ti upada u buđet i sve navedeno.
Vrti stock android tako da ni sa romovima nema frke, i global verzija ti podržava sve LTE frekvencije.
Po meni najveći minus mu je kamera.
I hibridni dual sim, dakle nema dva sima i sd kartica, nego ili sim i sd ili dvije simice.
Pa ako ti kamera nije stavka, baci oko.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote