Tri dana se natežem sa službom za korisnike da mi dostave popodne paket. 0 bodova. Reko ajde uzet ću slobodan dan na poslu pa neka dostave ujutro. Stiže poruka između 10 i 12 će biti kod mene. 13:00, zovem službu za korisnike, a kaže frajer mrtav hladan:"Neće kolega danas dostaviti paket." Čak se nije ni ispričao!!! Pa je*emu sve da nitko nije mogao nazvat i reći da danas neće doći nego ja sam ja cijelo dopodne doma i čekam paket! Da ne znam kakve probleme imate, takve stvari su plod šlamperaja, fušarenja i loše organizacije. A čak i ulazi u domenu kulture i kućnog odgoja.
goc_mails zadnjih 10 stranica tupi i opravdava overseas. Koga uopće briga za vaše probleme?! To što radite je jednostavno nedopustivo! Hvala Bogu na konkurenciji pa će vas tržište filtrirati.
I vrhunac svega, umjesto da se ispriča i kaže:"Ispričavamo se, zajebali smo" on nama piše litanije o tome kako nisu oni krivi. Jok, moja baba je kriva.
Zadnjih godinu dana kad god nešto kupujem online, prvo zovem trgovinu da vidim kojom službom dostavljaju. Ako je odgovor Overseas, hvala doviđenja idem dalje.