Citiraj:
Autor goc_mails
Gdin Guls
Moram onda dobro porazgovarat s jos dvojicom kurira koji voze taj teren jer ih gdin.H ne vidi pa mora da ne dolaze na job...a i pogledat cemo zajedno njegovu platnu listu.
|
Gdin goc, žena mi radi u OE usputnoj stanici i veli da je za blagdane vozio samo JEDAN kurir. JEDAN. A ti možeš pričati do prekosutra da je tu bilo više kurira - KAD NIJE. Nisu vam dvojica vozača dali otkaz bez razloga...
Citiraj:
Autor goc_mails
Znam o kojim se curama radi koje su zbog "mobinga" otisle ali isto tako znam da su te cure imale u svom uredu frizider, kuhalo, toster pa cak i akvarij. Doduse imale su seficu koja nije bas "komunikativna" i cak vec 5mj nije na toj poziciji. Prekovremenih ima ali nema toliko da netko moze rec da radi 12-13-14 sati. Sati se placaju, doduse ne svi ali ja ne znam u kojoj firmi se plati svaki sat.
|
Onda očito ne znaš o kome se radi, jer su npr dvije bile regionalni sales, jedna je otišla u Kanadu, a druga u IT sektor. Eto, maltene sam ti imena napisao, no svakako te žene nisu imale vremena za tostere jer koliko sam bio u kontaktu s njima, a to je bilo jako često (još otkad ste selili OEX na web) te su bile zatrpane s poslom, a šefica im je bila sadašnja 'šefica' koja s mužem ordinira OEX-om i koliko čujem, vrlo je "sposobna" što se posla tiče. Možda sam krivo informiran, ali koliko čujem, nisu cvjetale ruže.
Što se samog OEX-a tiče, imao sam poprilično puno ugodnih i nekoliko neugodnih situacija, i to još prije par godina kada sam osobno dolazio u Leskovac po svoj paket koji je tamo sjedio tjednima. Nemam ništa protiv te firme, znam da je za Božić kaos svima (zato se i šalju cirkularne obavijesti da sve kupnje treba odraditi ranije i konkretnije, ja sam npr šetao u dućan da kupim poklon baš zbog ovakvih stvari) ali definitivno stav OEX-a nakon same "učinjene štete" je prebahat i preuzdignut umjesto da se pospu pepelom i izađu korisnicima u susret nekom isprikom ili ustupkom.
Nadalje, ono što najviše zamjeram OEX-u je to što je moja supruga bila na meti podivljale raje koja je dolazila po svoje pakete, a istih nema. Pomoći od OEX-a nije bilo, ili su se jednostavno ne-javili na telefon od 18.-22.12, ili su informacije bile - poslat ćemo, riješit ćemo i sl. Ti ćeš reći da je to rizik njenog radnog mjesta, ali ja ću ti reći da ću slijedeći put u takvoj situaciji doći po tvoju glavu u Leskovac i dovesti te pred podivljale Samoborce pa probaj pred njima glumiti frajera kao što to radiš ovdje. Vi ste svojom neorganizacijom, škrtošću, bahatošću i šlamperajem samo potjerali vozače našeg dostavnog područja i sami sebi napravili medvjeđu uslugu. Šteta, jer se jedno vrijeme čovjek zbilja mogao pouzdati u Vas i u našoj firmi ste slovili kao jedni od boljih dostavljača s kojima je bilo zadovoljstvo raditi.
Nadam se, i očekujem, da ćete se reorganizirati, zbrojiti i poduzeti nešto da se ovakve stvari neće ponoviti slijedeći Božić kada će vjerojatno pomama za dostavom biti jedno 15-20% veća, ovisno o kupovnoj moći.