View Single Post
Staro 27.12.2017., 13:18   #1222
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Dusan Pregled postova
Zadnja 2-3 dana vidim da mi se brzina danju ne spušta ispod 50 Mbps u downloadu /sa MF286/, noću stigne i do 90 mbps, što je za najmanje 10 više u odnosu na raniju. Signal je otprilike isti i oni podaci SINR, RSSI itd.. Antene nisam dirao, pojačali VIPovci mrežu ili....smanjio se broj korisnika?
To sam ja primijetio negdje oko 1.11, nagli skok brzine. Ili su turisti s obale napokon otišli doma ili je vip pustio nešto više.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Dal vam se događa da kad surfate i otvarate stranice, da prvi put ne otvori stranicu, i da nakon refresha radi sve normalno? Random stranice na kojima sam bio već prije. I recimo kad idem radit speedtest, nakon begin testa traje enormno dugo.

Problem sa stranicama mi je onak anojing full. I već vidim da će bit problem ostati u 100Gb, što mi je isto problem. Sve sam bliže da vratim ruter dok mogu i probam s tele2, iako sam s brzinom i pingom u igrama zadovoljan generalno.
Jesi probao neki ping pustiti prema nekoj adresi nakon što neko vrijeme ustoj njsi pristupao?
Imao sam slučajeva da prvi put otvara nenormalno dugo, poslije ide. Ping prvih par puta 300+, onda se normalizira.

Usput, jel netko probao mjeriti brzinu prije, za vrijeme i nakon tel. poziva?
Dugo mi je homebox bio samo za net, ali otkad sam i tel prebacio na njega, za vrijeme tel. poziva brzina dosta pada, ping raste, ping na neke stranice jako sporo ili čak ne prolazi. Prekidom razgovora sve se vrati u normalu.
c-shadow je offline   Reply With Quote