View Single Post
Staro 27.12.2017., 05:20   #4233
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Ovaj celularline je imao gore i dolje crno, badave mi to kad nije bio dobro dizajniran za rubove. I još ajde preživim tu sitnu crtu prašine uz rubove al kad kuckaš po mobitelu i ono lovi svaku drugu evo još uvijek se oporavljam. . Ono uzimo sam olovku jer sam znao da ona radi ... strašno.

@android split ovo iz santa domenice ima nekakvo tekuće ljepilo (dvije doze), cijeli adapter za stavljanje mobitela, maske za privremenu zaštitu ovog gore (da ne uđe ljepilo) i uv lampu za nokte .

I postupak je otprilike sve namjesti, ulij ljepilo, pričekaj da se rasporedi, kratko izloži prvi dio uv svijetlosti, pa onda drugi onda se valjda vadi mobitel iz adaptera i onda još jednom uv.

Iz tog razloga još nije na mobitalu , nažalost nemam vremena se bavit tim iako ću ga isprobat u budućnosti negdje .

Edit: izgleda da će ova budućnost doć poprilično brzo, ova se počela odljepljivat u gornjem dijelu od ruba jer sam taj dio popravljo ....damn. Vidjet ćemo ....
Jel to staklo ili je tekucina koja se stvrdne? Jer ima u splitu ducan koji radi nano premaz, al nisam upoznat s tim
android-split je offline   Reply With Quote