Citiraj:
Autor goc_mails
Pa dobio si i odgovor. Samo treba znat ne preskocit dio koji se tebi ne svida. Toj babi pise u sustavu kad se ocekuje dostava. Ne moze ona znat da ce netko fizicki zajebat dostavu. I odje s pljuvanjem na osobnoj bazi nisam ti ja neka pickica koja mjenja tonere po cijeli dan i govori ljudima...samo ga restartaj a ak se problem nastavi napravit cu ti u autocadu skicu kak bi to trebalo radit
|
Daj odustani jer jednostavno vlada blagdanski hype oko neisporuke paketa i što god kažeš bit ćeš u krivu. Svi mi nevolimo kad nam nestigne paket, al isto tako vjerujem da ima ljudi u temi koji nisu nikad radili na redovitijoj bazi sa OS-om, da ih je jednostavno posralo kad su naručivali. Dobro je znati da se može javit nekome ako treba pogurati nešto u OS-u, a jednostavno ignoriraj temu sljedećih 15ak dana dok se ne smire tenzije.
Ja sam poslao par tisuća paketa OS-om, i fakat smo imali problema 2-3 puta, da je bila baš krivica OS-a. Više puta mi nismo skinuli staru prijevoznicu il sam krivo naljepio prijevoznice na pakete