Zanimljiva rasprava, sad mi je sve jasno od dužine dostave (čak i ako je unutar zagreba) do hrpe lažnih statusa (pokvarena vozila, nisam bio na adresi i sl.). Nakon zadnjeg "pokušaja dostave" uvijek uvjetujem webshopu drugu službu ili naručim tamo gdje koriste druge firme. I nije mi problem platiti više samo da ne gledam taj cirkus..
I ne to nisu dojmovi iz 12. mjeseca nego unazad dvije godine, tako da ne znam čemu tolko čuđenje ko da je to način poslovanja zadnjih tjedan dana. Vozače, upravu, kuhala za vodu i ostale "krivce" ne bi komentirao, kad vidim da uzimaju posao koji ne mogu napravit to mi je dovoljno. Uz laži koje koriste poslovnost im je čista jedinica a ovo da se i članovi uprave opravdavaju po forumima ne viđa se često, imao bi više mišljenje o njima da nisam vidio njihov način razmišljanja.
I ne nisu svi isti, takav nazadni stav kojim se tješite vas je doveo tu gdje jeste. Vaše demokratsko pravo je da ne poštujete ugovore, kupce, zakone itd. Ali zaboravili ste na jednu sitnicu. Zakon tržišta.
Inače ne komentiram po forumima ali nisam mogao pregristi jezik na ovo.