View Single Post
Staro 26.12.2017., 12:27   #148
zalman1
Banned

zalman1's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor goc_mails Pregled postova
Ajde ti meni navedi dostavne sluzbe u hrvatskoj koje imaju navigaciju u koju "ubace" podatke i onda komp sve sam odradi a vozac samo vozi?
Jesi ti sam rekao da ste najveći u HR?
Citiraj:
Autor goc_mails Pregled postova
-firme nas koriste jer trenutno u rh nema nitko kapaciteta da odradi toliko paketa u jednom danu. Slusam gls ovakav,dpd onakav,in time mrak a zajedno nemaju paketa kao mi
Dakle, šta će jednom GLS softver/ljudi koji će to odrađivati?
Ali to je potrebno onim najvećima s najvećim prometom, pa mi nije jasno šta spominješ druge firme kad je u pitanju navigacija.
Hvališ se sa ogromnim brojem paketa koji ste preuzeli na sebe, a sa razvojem firme ste ostali u jugoslaviji.

Citiraj:
Br1. Kod vecih kupaca je nemoguce validirati adresu koju su napisali jer podatci idu kroz third party skladisne programe. Isti posiljatelj je za svoj ducan u areni centar uspio u 3 dana napisati 38razlicitih verzija adresa?
To znači da su ti programi smeće i mjenjajte ih.

Citiraj:
Br2.U nekim kvartovima kucni brojevi ne idu ni po jednoj logici dok u manjim mjestima pola ulica ne postoji na kartama.
O Dubrovniku bolje da ni ne pricam, oni imaju po tri adrese za jednu ulicu : prije rata, za vrijeme rata i poslije rata.
Kakve to veze ima s bilo čime? Ne mora navigacija dovesti vozača u dvorište kuće, dovoljno je da mu određuje REDOSLJED vožnje i da vozač zna da mora ići tamo nakon iduće pošiljke.

Zašto se događa da ljudi kukaju kako žive 500m od vašeg skladišta i ne dobivaju pakete danima??
Gdje vam je tu izračun rute koji će logično i smišljeno odrediti kojim redom se vozi?

Citiraj:
Probaj ic u zg samo desno pa ces zavrsit u savi.
Poanta je da netko u uredu brine o terenu i vozačima te računa kako biti što EFIKASNIJI na terenu, to očito još nisi shvatio, zato vam je firma smeće.

Citiraj:
Nisi shvatio da je na njemu da fizicki slozi pakete redosljedom kakk ce ih vozit. Roba ga ceka na rampi za utovar za kvartove koje on vozi. On mora znat dali mu je bolje neke primatelje ostavit za kasnije (čitaj te pakete prve utovarit u vozilo) ili stavit na kraj vozila. Probali su švabe napravit program za nas balkance pa su brzo odustali.
Bravo, i zato ste tu gdje jeste i niste sposobni raditi posao za koji ste plaćeni.
Upravo je to najveći problem u toj firmi, i dokle god će vozač sam određivati koje će "primatelje ostaviti za kraj" dotle će ljudi pizditi, zvati vas na telefon i dolaziti sami po svoje pakete.
zalman1 je offline   Reply With Quote