View Single Post
Staro 02.12.2005., 23:58   #192
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Jeste skontali da se ono kad imate 2 markera za birati, pa kad ocete od protivnika auto (tzv. pink slip) da se ponavlja pod onim upitnicima!

Kako ima tri upitnika, reci cemo lijevi, srednji i desni, taj pink slip ide od lijepog prema desnom i onda opet tako...

Tak sam ja dobil auteke od protivnika, koji god mi se svidil, a ostale sam prodal...

Znaci ako je jedanput pink slip bio u sredini, sljedeci put ce biti desno, a onda lijevo, pa opet sredina, pa desno itd.

Trenutno sam #6 i idem polako jer zavrsavam sve utrke koje mi ponude a ne samo 7/11...

Uglavnom, imam par autica: Audi TT (koji je bolestan zbog pogona na sva 4, al nije toliko brz kao npr. Cayman S), Cayman S (dobiven od Baronea), M. Lancer EVO VIII (svako ko drzi do automobila mora imati jednog u garazi ), Mercedes CLK 500 (uskoro cu ga prodati jer ne volim mecke) i najnovija akvizicija, Gallardo (dobiven isto preko pink slipa)

Uglavnom, Gallardo je najbrzi u mojoj garazi jer ima neke djelove koje jos ne mogu staviti na svog TT-a ili Caymana (koji su mi najdraze makine)

I da, tek mi je sad pocela murija delati probleme, al jos uvijek nema cheatova...za sada jer jos uvijek imam Get out of Jail freecard...al nemoguca je