View Single Post
Staro 23.12.2017., 14:14   #2905
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ma lako za objektiv. Nikad dosta mjesta u foto torbi, samo nisam slušao kad su mi to rekli pa sam morao učiti na vlastitom novčaniku

Jedna je bila premala, pa mi nakon par mjeseci i nešto dodatne opreme, nije više sve stalo unutra.

Druga nije imala kabanicu, jer što će mi to, pa me na oktoberfestu oprala kiša i unatoč kišobranu, voda je ušla unutra kroz svaki milimetar kojim ide patentni zatvarač.

Treća je imala sve, ali nije bila udobna za dulje nošenje (bez remena oko struka).

Na kraju sam probao ovu Sonyevu i na tome ostao, sve nedostatke prošlih je pokrila + stane 15" laptop u nju u poseban pretinac (ili kompletna rezervna roba). Torba će i mene nadživiti kak stvari stoje. Nepoderiva je.

Uz nju još imam veliki toploader koji mogu montirati na prsa kad radim u gužvama i to je to.

Savjet: Kupi najveću koju si možeš priuštiti, isplatit će ti se kasnije

Ova Sonyeva je koštala 650 kn nova, i sad joj se tako cijena kreće. Na kraju je bila jeftinija od svih Lowepro, Kata i Manfrotta koje sam imao prije.

Ako netko traži nešto takvo:

https://www.amazon.com/Sony-LCSBP3-S.../dp/B0097DFR8G

a postoje i 2 manja modela ako se ne varam. Ja sam je preko UZI shopa naručio svojevremeno, pošto ih kod nas nema...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.12.2017. u 14:27.
1v@n je offline   Reply With Quote