View Single Post
Staro 23.12.2017., 13:05   #31
djdado16
Premium

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
ja sam bio sumnjao na ps4 jer mi lan port malo defektan ali i preko wifi mi isto crashalo...da li imas ideju kako ustanoviti koji je uredaj problematican bez da svaki dan drzim jedan po jedan iskljucen? onda s druge strane tri mjeseca mi je radio normalno a u ova tri mjeseca nisam nijedan novi uredaj kupio

edit: sad se sjetio da mi je prekjucer ujutro crashalo dok su bili samo mobiteli na mrezi

Ma pricaj mi, ja sam se mucio 13 dana, prvo sam sumnjao na tv jer je bilo prestalo nakon sto sam ga odspojio al nisam racunao da se ni zena tad nije spajala sa svojim mobom, sve sam drugo bio testirao svoj mob, ps4, komp,laptop, i nista nije pomoglo a njezin se nisam sjetio, prilicno je nov mobitel nisam ni sumnjao, jedva ju naterao da se ne spaja, i sad se bogami vise ne spaja dok joj to ne fixam.... Slucajno sam naletio na neki forum gdje je neki lik pisao kako s7 zna povuc dosta snage wifi-a i crasha router ,i eto fala Bogu da sam naletio..

Ja sam bio siguran da mi nije do routera jer nemoguce da na 3 routera razlicita ne radi, jos sam mijenjao i kablove...tak da savjetujem ti sve iskljuci, ostavi sam komp za pocetak....Ali mozda je kod tebe i stvarno router problem jer vidim da se dosta njih zale na asus al et meni nije ipak do asusa...
djdado16 je offline   Reply With Quote