bok ljudi
novi sam tu na forumu i našao sam ovaj forum preko googla jer trebam pomoć
imam 2 mining riga i s jednim mi je noćna mora
prvi rig je 3x 1080ti i taj radi savrseno kopam monacoin s njim algo lyra2rev2 i radi oko 225-230 mh/s.... imao sam gaming komp sa jednom 1080ti i s njom sam rudario pa sam kupio jos jednu i jos jednu i tako je pocelo
i onda sam malo istrazivao po youtube sta bi bilo dobro za daljnju investiciju i vidio sam da ekipa super majna sa 580 8gb eth i da kartice rade oko 30 mh/s hynux memorija manje samsung vise al da je to luck i dok ne doneses doma i ne spojis na komp i upalis gpuz da neznas sta je.... i ja se odlucim na investiciju
uzmem 7 komada rx580 8gb od toga 3 gigabyte aorus a 4 msi armor u admu
normalno da kad sam sve spojio jer toliko znanja imam i pokrenuo sve da su sve ko za k.... hynux memorija...imam blagi filing da su mi u admu to probrali i vidili pavijana kom će uvaliti....ali ok sta je tu je
kartice stock majnaju 16 mh/s sto je po meni i za stock puno premalo....normalno da mi afterburner ne radi pa sam instalirao asus GPU tweek2....sa malo postavki (dizanja memorije) sam ih navukao na 19mh/s njih 4 medjutim 3 kartice su mi pale na 13-14.... uglavnom sa malo igranja sam te sa 13-14 digao na 15 al to je to..... uglavnom rig sa 7 kartica mi majna 125-133 mh/s što je poražavajuće a biose još nisam flashao ali i da dobijem još 2-3 po kartici opet je koma za RX580 8gb
molim vas moće li mi netko pomoći i objasniti što krivo radim spreman sam i platiti nekome da mi to poštela da radi kak spada bar 24-26 po kartici....nisam proklet čovjek al što je malo je malo
frend ima staru rx390 i stock mu kopa više neg moja nova 580
unaprijed sam zahvalan na bilo kakvoj pomoći jer mi je toliko živaca popio taj rig da mi se već povraća
P.S par detalja.... imam win10 pro skinuo sam latest drivere 17.12.1 i imam matičnu asrock h110 pro btc i majnam sa claymore v10.2