Citiraj:
Autor Drug Brko
Mika je tu bio najglasniji. AotS benč je bila glavna poluga pozitive za AMD, a glavna poluga negative je bila reciklaža arhitekture.
I eto, 18 mjeseci kasnije... i dalje imamo AotS, tj nemamo jer nitko živ ga se ne sjeća, hitman više nije zanimljiv jer AMD ne parira sa Polarisom GTX1070/80 karticama, a Vegu od gejmera rijetko tko da ima.
Mislim, ovaj post nije bumpan da bi se nekog omalovažavalo ili provociralo. Samo mali osvrt na one hejterske komentare od sredine 2016 "plakaćete vi kaj ste uzeli maxwell/pascal". Eto, 18 mjeseci kasnije, na pragu 2018, zloguke slutnje se ostvarile nisu. Nvidia sa 2 godine starim karticama i dalje kreše AMDove najnovije artikle nedavno izašle.
Ukralo!
Sent from Mobara
|
Ali ne kreše u majningu!
Moj frend majna i kad je vidio koliko može zaraditi na jednoj vegi,već je sjela narudžba za n komada.
A mislim da je to amdu puno bitnije od nekoga tko si ubode jednu karticu za gajming.
Tako da ,kako ti Brko veliš ,fučka se amdu za gajming.To im je sekundarno tržište trenutno.Prodaju ionako više kartica od nvidije,zasigurno!